• Halmstads webbplatser

Pedagog Halmstad

Här kan du som arbetar med lärande i förskola, skola och fritidshem hitta inspiration, stöd och kompetensutveckling. Genom att sprida goda exempel från din verksamhet är du med och bidrar till vår delakultur, vårt kollegiala lärande och till skolutveckling i kommunen.

Kompetens­utveckling

I vår kalender hittar du kurser, föreläsningar och utbildningar för dig som arbetar inom kommunala eller fristående skolor och förskolor. Alla med syftet att utveckla dig i din pedagogiska yrkesroll.

Se hela kalendern

Vi skapar Pedagog Halmstad tillsammans!

Vi vill fylla Pedagog Halmstad med innehåll som du är intresserad av. Vad vill du veta mer om? Jobbar du med något som du vill dela med dig av? Eller har du en kollega som borde synas här?

Läs om Pedagog Halmstad — en pedagogisk inspiration

Artiklar och blogginlägg

  • Gästblogg

    SUP bygger kapacitet inifrån och tillsammans

    Sedan ett och ett halvt år tillbaka arbetar hela Andersbergsskolan med det vi kallar SUP – systematisk undersökande praktik. SUP:en har sin utgångspu...

  • Redaktionen

    Säkrare i uppdraget efter barnskötarutbildning

    Självförtroende, trygghet och kunskap är vad deltagarna i barnskötarutbildningens andra omgång tar med sig efter utbildningens slut. Det framkom när ...

  • Redaktionen

    Vårt konto på Facebook fungerar inte

    Vi har problem med Pedagog Halmstads Facebook-konto. Därför får du inga nya inlägg från oss i ditt flöde och du kan inte heller se kontot.